• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

Bostik 2720

MS полимер хибриден уплътнител

 MSP-2720   sosis

Описание на продукта:
Bostik MSP 2720  е еднокомпонентен хибриден уплътнител на MS полимерна основа, не съдържа разтворител или изоцианат и може да се прилага за много цели. Водоустойчив, става еластичен и мек с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Отлична еластичност и много добра адхезия. Подходящ за области в директен контакт с храни. Твърдост по Шор A ~25. Произвежда се в съответствие с германските DIN 18540 F норми и е подходящ за боядисване според германския DIN 52452. Може да се прилага върху алуминий, поцинкована стомана, PVC-U, полистирен, поликарбинат и други. В случай на силно абсорбиращи повърхности може да наложи прилагане на праймер (Bostik 5075). Задържането на боя трябва се тества преди употреба. Цветове - бял, сив, черен, кафяв. Опаковка картуш - 290ml, салам - 600ml. 
 
Област на приложение: 
Строителство и ремонт на сгради и съоръжения: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и уплътнение в строителството. Използва се за изолация на сгради и във всички вътрешни и външни деформационни фуги в сградата, във всички конструктивни зони; например, при прозорци, врати и покривни части, във фугите на дървени и метални конструкции, във връзките на сглобяеми материали, по фасадни, покривни прозорци и метални окачени фасади и други приложения където се налага уплътнение с висока еластичност. Като уплътнител за покрив той се използва успешно при ремонта и запечатването на фуги по покрива, непосредствена близост до покрива, уплътнение на покривни обшивки, улуци и т.н. Като покривни уплътнител, Bostik 2720 MS е значително по-добър от сходни по предназначение битуми и полиуретанови уплътнители, без свиване, устойчив на UV радиация, и с дълготрайност, която е над 20 години.
Продукта е безвреден - може да се ползува в области на директен контакт с храни.
 

 

SuperGrip 5075

MS полимер грунд

 SuperGrip 5075

Описание на продукта:
Bostik Super Grip 5075 е продукт на база MS полимер, който е специално разработен за осигуряване на по-добро залепване на изолационни материали от тип уплътнители и лепила към абсорбиращи и порести повърхности (като, бетон и гипс) и увеличаване на техните стойности на съпротивление за по-добра адхезия. Намалява консумацията. Повишава устойчивостта. Без мирис. Опаковка - 1 литър метална кутия.

Област на приложение: 
Строителство и ремонт на сгради и съоръжения: 
За вътрешно и външно приложение абсорбиращи и порьозни повърхности, повърхности на минерална основа, като например, бетон, гипс и т.н. За подобряване на връзката на на уплътнители и лепила към порьозни материали и осигуряване на сигурни и трайни уплътнения.
 

 

Bostik 2730

MS полимер хибриден уплътнител

 2730  sosis

Описание на продукта:
Bostik MSP 2730  е еднокомпонент хибриден уплътнител на MS полимерна основа, не съдържа разтворител или изоцианат и може да се прилага за много цели. Водоустойчив, става еластичен и мек с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Отлична еластичност и много добра адхезия. Твърдост по Shore A ~25. Произвежда се в съответствие с германските DIN 18540 F норми и е подходящ за боядисване според германския DIN 52452. Задържането на боята трябва се тества преди употреба. Цветове - бял, сив, черен. Опаковка картуш - 290ml, салам - 600ml.
 
Област на приложение: 
Строителство и ремонт на сгради и съоръжения: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и уплътнение на елементи в строителството. Използва се за изолация на сгради и във всички вътрешни и външни фуги в сградата, компенсаторни връзки и други конструктивни райони - при прозорци, врати и покривни части, във фугите на дървени и метални конструкции, във връзките на сглобяеми материали, по хоризонтални фасадни, покривни прозорци и метални окачени фасади и други приложения където се налага уплътнение с висока еластичност. Продукта е безвреден - не съдържа разтворители, силикон или изоцианат.
 

 

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla