• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

Bostik 2750

MS полимер хибридно еластично лепило

 Msp2750    sosis         MSP

Описание на продукта:
Bostik 2750 MSP е еднокомпонент хибридно еластично лепило на база MS полимер, не съдържа разтворител или изоцианат и може да се прилага за много цели. Водоустойчио, става еластичен и мек с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Отлична еластичност и много добра адхезия. Твърдост по Shore A ~55. Цветове - бял, черен. Опаковка картуш - 290ml, салам - 600ml.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и залеване на елементи в строителството и индустрията. Използва се за лепене във всички вътрешни и външни условия, на други конструктивни детайли, метални конструкции, при сглобяеми материали, по хоризонтални и вертикални фасадни елементи, покривни капандури, окачени фасади, облицовки с камък, PVC, HPL, алуминий, лепене на стъпала, плотове, мивки и други. При много други приложения където се налага лепене с висока еластичност. Продукта е безвреден - не съдържа разтворители, силикон или изоцианат.
 

 

Bostik Bond 007

Хибридно лепило с висока начална лепливост

 BOND-007-HT  MSP

Описание на продукта:
Bostik Bond 007 е MS Polymer хибридно монтажно лепило с висока якост и висока начална лепливост, без разтворители, което се втвърдява от влагата. Отлична адхезия дори и във влажни и порести повърхности. Без мирис, постоянно еластичено, не съдържа разтворители, силикон или изоцианати. Може да се боядисва. Осигурява отлична адхезия дори и без грунд. Силно устойчиво на масла, химикали, разтворители, киселини и основи. Твърдост по Shore A ~80. Цвят - бял. Опаковка пластичен пълнител(картуш) - 400 гр.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при монтаж и залеване на много елементи в строителството и у дома. Може да се ползува и като заместител на дюбели и други механични окачвания. Прилепва силно и бързо за повечето основи, като дърво, бетон, тухли, гипс, стъкло, керамика, метали, твърдо PVC. Лепи панели, знаци, стенни плоскости, первази и други върху горните повърхности.
 

 

Bostik MSP SuperTrans

MS полимер хибридно лепило

 MSP-SuperTrans  MSP

Описание на продукта:
Bostik  MSP SuperTrans е еднокомпонент хибридно напълно прозрачно монтажно лепило на база MS полимер, не съдържа разтворител или изоцианат и може да се прилага за много цели. Водоустойчио, съхне с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Еластично и с отлична адхезия. Твърдост по Shore A ~45. Цветове - прозрачно. Опаковка пластичен пълнител (картуш) - 310 гр.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и залеване на елементи в строителството и индустрията. Използва се за лепене във всички вътрешни и външни условия, на конструктивни детайли от стъкло, метални конструкции, при сглобяеми материали, по хоризонтални и вертикални елементи,  окачени фасади, PVC, HPL, алуминий, плотове, мивки и други. При много други приложения където се налага невидимо и еластично лепене.
 

 

Bostik MirrorFix

Монтажно хибридно лепило за огледала

 MirrorFix  MSP

Описание на продукта: 
Bostik MirrorFix е мултифункционално неутрално монтажно, MS Polymer хибридно лепило, без разтворители, разработено да се ползува при монтажа на огледала и други посребрени продукти. Готово за употреба, еднокомпонентен уплътнителен материал. Не съдържа материали, които са токсични и вредни за човешкото здраве. Без разтворители и изоцианати, постоянно еластичен. Подходящо за адхезия към много различни повърхности, дори и без грунд. Не се влияе от атмосферните условия, един час след прилагането (при +20°C).  Устойчиво на слаби киселини, разтворители и минерални масла. Твърдост по Shore A ~55. Цвят - бял. Опаковка пластичен пълнител(картуш) - 400 гр.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при залеване на огледала и други елементи в строителството, индустрията и у дома. Специално разработено за адхезията към сребърната амалгама за огледала. При лепене на алуминий, стъкло, керамика, бетон и дървени повърхности. При много други приложения където се налага лепене с лепило което не е агресивно към сребро и сребърни съединения.
 

 

Bostik EPDM Fix

MSP хибридно лепило за EPDM

 sosis  MSP

Описание на продукта:
Bostik  EPDM Fix е еднокомпонент хибридно еластично монтажно лепило на база MS полимер, не съдържа разтворител или изоцианат и което е специално разработено за залепване и монтаж на EPDM мембрани и фолиа за фасадни системи и други продукти на база естествен каучук. Водоустойчиво, съхне с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Отлична еластичност и много добра адхезия. Твърдост по Shore A ~55. Цветове - черен. Опаковка салам - 600 мл.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и залеване в строителството и индустрията. Използва се за лепене и ремонт на фасадни и покривни системи с EPDM. При много други приложения където се налага лепене на материали на база каучук с висока еластичност.
 

 

Bostik MSP SuperFix

MS полимер хибридно лепило

 Msp-SuperFix  MSP

Описание на продукта:
Bostik  MSP SuperFix е еднокомпонент хибридно еластично монтажно лепило на база MS полимер, не съдържа разтворител или изоцианат и може да се прилага за много цели. Водоустойчио, съхне с влажността на въздуха. Не се влияе от метеорологичните условия. Без мирис. Много добра устойчивост на UV лъчи. Не се образуват шупли, с леко свиване. Отлична еластичност и много добра адхезия. Може да лепи и уплътнява под вода. Твърдост по Shore A ~55. Цветове - бял, сив. Опаковка пластичен пълнител(картуш) - 400 гр.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и залеване на елементи в строителството и индустрията. Използва се за лепене във всички вътрешни и външни условия, на други конструктивни детайли, метални конструкции, при сглобяеми материали, по хоризонтални и вертикални елементи, покривни капандури, окачени фасади, облицовки с камък, PVC, HPL, алуминий, лепене на стъпала, плотове, мивки и други. При много други приложения където се налага лепене с висока еластичност.
 

 

Bostik UltraFix

Ултра здраво хибридно лепило

 UltraFix  MSP

Описание на продукта: 
Bostik UltraFix е, висок клас ултра здраво, MS Polymer хибридно монтажно лепило, без разтворители, което се втвърдява от влагата и може да държи товар от 150 кг/см2Много добра способност за адхезия дори върху влажни повърхности. Без свиване, bез разтворители и без мирис. Постоянно еластичен. Не съдържа разтворители, силикон или изоцианати, което го прави идеален за лепене на топлоизолационни плоскости и декоративни панели. Може да се боядисва. Не лепи за полиетилени, полипропилен и тефлон. Не трябва да се използва върху битум замърсени повърхности. Твърдост по Shore A ~65. Цвят - бял. Опаковка пластичен пълнител(картуш) - 400 гр.
 
Област на приложение: 
Строителство , ремонт на сгради , съоръжения и машини: 
За вътрешно и външно приложение при ремонт и залеване на елементи в строителството, индустрията и у дома. Използва се за лепене във всички вътрешни и външни условия, на други конструктивни детайли, метални конструкции, при сглобяеми материали, по хоризонтални и вертикални елементи. Лепи за дърво, бетон, тухли, гипс, стъкло, керамика, метали, твърдо PVC -  панели, знаци, стенни плоскости, первази и други. При много други приложения където се налага лепене с висока якост и товароносимост.
 

 

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla