• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

Roxol 710

Саморазливен и самонивелиращ под

nivotech 110

Описание на продукта:
Bostik Roxol 710 е саморазливен и самонивелиращ под е подходящ за нивелиране и заглаждане на циментови замазки, бетонни и други подове / плочи на твърда и здрава основа (керамични плочки и др) в закрити помещения и подготовката им за полагане на подови покрития от разнороден тип. Произвежда се съгласно EN 13813 клас CT / C25 / F7. Опаковка - торба 25кг.
 
Област на приложение: 
Изравняване на подове на сгради: 
За изравняване и нивелиране на подове вътре - в болници, училища и хотели, търговски центрове - за изравняване като тънък слой на бетонни площи (може да се полага в дебелини до 10 мм в една работна операция). По-големи дебелини се постигат с няколко слоя.
 

Bostik Roxol Flex

Високо устойчива саморазливна замазка

roxol flex

Описание на продукта:
Bostik Roxol Flex е високо устойчива саморазливна замазка, силно течлива, на циментова основа, сив цвят, приготвена с екологични добавки и полимери и подсилени с допълнителни влакна. Става готова за приложение в кратък срок от време - бързосъхнеща и е подходяща за използване на специално индустриални подове вътрешно и външно. Сив цвят. Roxol Flex е формулирана да се използва с 3 - 30 мм дебелина.
 
Област на приложение: 
Изравняване подове на сгради със силен трафик: 
Вътрешно и външно приложение. Подходяща за високо абразивен трафик в търговски площи, индустриални подове. Подходящ за всички видове настилки и заливки (паркет, епоксидна боя, мокети, винил и т.н.). За изравняване и нивелиране на горната повърхност на бетона на пода като тънък слой.
 

Roxol 705

Саморазливен и самонивелиращ под

nivotech 105

Описание на продукта:
Bostik Roxol 705 е саморазливен и самонивелиращ под е подходящ за нивелиране и заглаждане на циментови замазки, бетонни и други подове / плочи на твърда и здрава основа (керамични плочки и др) в закрити помещения и подготовката им за полагане на подови покрития от разнороден тип. Произвежда се съгласно EN 13813 клас CT / C25 / F7. Опаковка - торба 25кг.
 
Област на приложение: 
Изравняване на подове на сгради: 
За изравняване и нивелиране на подове вътре - в болници, училища и хотели, търговски центрове - за изравняване като тънък слой на бетонни площи (може да се полага в дебелини до 5 мм в една работна операция). По-големи дебелини се постигат с няколко слоя.
 

NivoTech 540

Саморазливен и самонивелиращ под

nivotech 540

Описание на продукта:
Bostik NivoTech 540 е саморазливен и самонивелиращ под е подходящ за нивелиране и заглаждане на циментови замазки, бетонни и други подове с твърда и здрава основа (керамични плочки и др) в закрити помещения и подготовката им за полагане на подови покрития от разнороден тип. Дебелина от 5 до 40 мм. Сив цвят. Опаковка - торба 25кг. Произведен съгласно EN 13813 CT/C20/F6 class.
 
Област на приложение: 
Изравняване на подове на сгради: 
За изравняване и нивелиране на подове вътре в натоварени пешеходни зони като  болници, училища, хотели, молове, офис сгради и други зони с усилен трафик - може да се полага в дебелини  до 40 мм в една работна операция. По-големи дебелини се постигат с няколко слоя.
 

Bostik Roxol XPS

Устойчива бързосъхнещa саморазливна замазка

 xps

Описание на продукта:
Bostik XPS е високоустойчива бързосъхнещa саморазливна замазка, на циментова основа, приготвена с екологични добавки и полимери и подсилени с допълнителни влакна. Бързосъхнеща и е се препоръчва се за помещения с всякакви натоварвания, включително индустриален трафик и помещения с големи точкови натоварвания. Сив цвят. Bostik XPS е формулирана да се използва с 3 - 15 мм дебелина в една работна операция.
 
Област на приложение: 
Изравняване подове на сгради със силен трафик: 
Вътрешно и външно приложение. Подходяща за високо абразивен трафик в търговски площи, индустриални подове. Подходящ за възстановяване на увредени циментови замазки (напр. паркинги и складове). За запълване на вдлъбнатини при ремонти, с всякакви дълбочини и при всякакви повърхнини. В индустриални подове, болници, училища, хотели, супермаркети и търговски центрове. За всички видове покрития (паркет, епоксидни бои, мокет, жинилови настилки, балатум и други).
За изравняване и нивелиране на горната повърхност на бетонни подове като тънък слой или като вложка за бързо покриване и изравняване (с добавка на 30% пясък) с дебелина от 10 до 50 мм.
 
Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla