• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

StenScreed 600G

Високо производително полиуретаново подовo покритие - замазка

Описание на продукта:
Stenkim StenScreed 600G е трикомпонентна полиуретанова, водоразтворимa смес, с цимент и агрегати, високо производително полимерно подовo покритие. Той е бързо втвърдяващ и притежава противохлъзгащи свойства. StenScreed® 600G има отлична термична и химична устойчивост, образува дълготрайна безшевна и надеждна система за подови покрития устойчиви на абразия, проникване и химични реакции. Той е устойчив на органични и неорганични киселини и основи, масла, горива и антифризи и много химикали. Той създава гладка, лесна за почистване,  без запрашаване и микробиологично инертна повърхност на пода. Със своите изключителни физически качества, позволява почистване със студена или топла вода под налягане и почистване с пара. Оцветява се по каталог. Опаковка - метални кофи комплект от 32,5 кг.
 
Област на приложение: 
Хигиенично подово покритие: 
Устойчиви подходящ за използване на всички съоръжения на закрито. Силно се препоръчва при условия, изискващи максимална устойчивост на термичен шок и химическа устойчивост, с гладка, лесна за почистване повърхност. StenScreed® 600G може да бъде използван в хранително-преработвателните предприятия, химически заводи, в мокри или сухи технологични области, хладилни камери, в съоръжения за пълнене на вода и напитки, ресторанти, лаборатории, при средно и тежкотоварни области, депа, съоръжения за опаковане, области за поддръжка и ремонт, печатници и други подобни натоварени площи с интензивен трафик.
 

StenScreed 400S

Високо производително полиуретаново подовo покритие - разливно

Описание на продукта:
StenScreed® 400S е трикомпонентна полиуретанова, водоразтворимa смес, с цимент и агрегати, високо производително полимерно подовo покритие. Той е бързо втвърдяващ, саморазливен и притежава противохлъзгащи свойства. StenScreed® 400S има отлична термична и химична устойчивост. Той образува дълготрайна безшевна и надеждна система за подови покрития устойчиви на абразия, проникване и химични реакции. Той е устойчив на органични и неорганични киселини и основи, масла, горива и антифризи и много химикали. Той създава гладка, лесна за почистване, без да придава лош привкус, без запрашаване и микробиологично инертна повърхност на пода. Със своите изключителни физически качества, StenScreed® 400S позволява почистване с студена-топла вода под налягане и почистване с пара. Произвежда се съобразно съвременните изисквания за вредни емисии и грижата за околната среда. Със своите изключителни физически качества, позволява почистване със студена или топла вода под налягане и почистване с пара. Оцветява се по каталог RAL. Опаковка - комплекти 18 кг.
 
Област на приложение: 
Хигиенично подово покритие: 
Устойчиви подходящ за използване на всички съоръжения на закрито. Силно се препоръчва при условия, изискващи максимална устойчивост на термичен шок и химическа устойчивост, с гладка, лесна за почистване повърхност. StenScreed® 400S може да бъде използван в хранително-преработвателните предприятия, химически заводи, в мокри или сухи технологични области, хладилни камери, в съоръжения за пълнене на вода и напитки, ресторанти, лаборатории, при средно и тежкотоварни области, депа, съоръжения за опаковане, области за поддръжка и ремонт, печатници и други подобни натоварени площи с интензивен трафик.
 
Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla