• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

StenAst 2EP

Двукомпонентен епоксиден грунд и повърхностен втвърдител

Описание на продукта:
Stenkim StenAst 2EP е двукомпонентен епоксиден грунд, без разредители и пълнители, за всички Stenkim® завършващи индустриални подови покрития, повърхностни материали и уплътнители за фуги. Може да се използва при попълване на микропукнатини, по повърхността на бетона, като повърхностен втвърдител и инхибитор на прах при бетонови настилки. Опаковка - метални кофи комплект от 15 кг.
 
Област на приложение: 
Подово покритие: 
Прилага се изключително върху бетон, асфалт, стомана, дърво, епоксидни и полиуретанови повърхности. Той е най-подходящ като праймер, който да се използва като бариера за влага по повърхности като асфалт, бетон и др., където ще бъдат полагани външни полиуретанови подови повърхностни покрития и покривни материали, като например StenFloor® или StenSport®. Той подобрява сцеплението на полимер-модифицирани циментови материали със стари бетони, прилагани за ремонтни или покриващи цели.
 

StenAst 2EP MT

Двукомпонентен епоксиден грунд  за мокри или влажни бетонни повърхности

Описание на продукта:
Stenkim StenAst 2EP MT  e епоксиден грунд на водна основа, доставя се на два полимерни компонента. Той може да се използва върху мокри или влажни бетонни повърхности. Има отлична паробариера, адхезия и еластичност. Поради толерантността му към структурната влага, StenAst 2EP MT е отличен грунд, и повърхностен втвърдител. Прониква дълбоко в бетона и инхибира дифузионна на водата в най-горния покритието и предотвратява проникване на влага към покритието. Доставя в опаковка комплект от 15 кг.
 
Област на приложение: 
Подово покритие: 
Прилага се като подготовка за завършващи покрития и повърхностни материали като StenFloor®, StenCoat®, StenSeal®, StenSport®, StenCare® , които се прилагат изключително върху бетон, стомана, дърво, епоксидни и полиуретанови повърхности. Може да се използва като праймер толерантен към влага в повърхностите, където материали за повърхностно покритие като StenFloor® или StenSport® , които ще бъдат приложени върху открити и сутеренни бетонни подове. Може да да се използва самостоятелно в места с много пукнатини, за да се предпази бетона от щети причинени от цикли замръзване/размразване.
 

StenAst 2EP-AS

Двукомпонентен антистатичен епоксиден грунд и боя

Описание на продукта:
Stenkim StenAst 2EP-AS е двукомпонентен, проводим грунд на база епоксидна основа. Може да се нанася под епоксидни подови покрития и бои. Той е проектиран да създава непрекъснат и проводим слой между аксесоарите за заземяване и покритието под проводими или антистатични покрития. Това предотвратява появата на недостатъци като пукнатини, и други подобни, които могат да се появят в горното покритие, което води до изолирани участъци в покритието. Не се влияе от влага, горива, масла, неорганични киселини и разредени основи. Опаковка - метални кофи комплект от 15 кг.
 
Област на приложение: 
Антистатично подово покритие: 
StenAst 2EP-AS се използва в система заедно със StenCoat® 2EP-CC, за да се създаде подово антистатично подово покритие, което не позволява натрупването на статично електричество при заводски и индустриални подове, резервоари за гориво, области, където се обработват, зареждат или съхраняват запалими газове, производство, складиране на експлозиви, производство, транспортиране и съхранение на чувствителни електронни материали.
 
StenAst® 2EP-AS се използва заедно със StenCoat® 2EP-CC, за да се създаде подово покритие, което не позволява натрупването на статично електричество при заводски и индустриални подове, резервоари за гориво, области, където се обработват, зареждат или съхраняват запалими газове, производство, складиране на експлозиви, производство, транспортиране и съхранение на чувствителни електронни материали
Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla