• хидроизолации

 • slide2

 • Лепила за Твърди настилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за Меки подови нактилки
 • Лепила за вътрешна декорация
 • строителство и възстановяване
 • изолиране
 • изолиране
 • залепване
 • indpodove
 • himuplutniteli
 • pokrivni22
 • fundamentni
world

StenCoat 2EP250

Епоксидно индустриално подово покритие

Описание на продукта:
Stenkim StenCoat 2EP250 е е двукомпонентно епоксид базирано, декоративно индустриално подово покритие. Има отлична устойчивост на износване и ниско повърхностно замърсяване. Може да се използва като икономично подово покритие върху бетонни подове. Устойчиво е на слаби органични киселини и основи, почистващи препарати и дезинфектанти, хидравлични течности, много разтворители и горива. StenCoat® 2EP250 предотвратява запрашаване и омокряне, проникване на вода към повърхността, повишава неговата устойчивост на повърхностна мръсотия и окисление. Оцветява се по каталог RAL. Опаковка - метални кофи комплект от 15 кг.
 
Област на приложение: 
Хигиенично подово покритие: 
Устойчиви на износване и химически устойчиви покрития на метални и бетонни повърхности, или като финишен слой върху саморазливни замазки или подови покрития. Създава гладка, лесна за почистване и хигиенични подови повърхности на болници, ресторанти, кухни и други подобни места и други натоварени площи с интензивен трафик.
 

StenCoat 2EP211

Епоксидно индустриално подово покритие

Описание на продукта:
Stenkim StenCoat 2EP211 е двукомпонентно епоксид базирано, тиксотропно декоративно (релефно) подово покритие. Има отлична устойчивост на износване и ниско повърхностно замърсяване. Може да се използва като икономично подово покритие или като горен слой на StenFloor продуктите за безшевни подови настилки. Устойчиво е на слаби органични киселини и основи, перилни препарати, дезинфектанти, хидравлични течности, много разтворители и горива. StenCoat® 2EP211 предотвратява запрашаване и омокряне, проникване на вода към повърхността, повишава неговата устойчивост на повърхностна мръсотия и окисление.  Оцветява се по каталог RAL. Опаковка - метални кофи комплект от 20 кг.
 
Област на приложение: 
Хигиенично подово покритие: 
Устойчиви на износване и химически устойчиви покрития на метални и бетонни повърхности, или като финишен слой върху саморазливни замазки или подови покрития. Създава  лесна за почистване и хигиенични подови повърхност. Грапавостта и структурата на повърхността може да се регулира според областта на приложение. По-гладките текстури, предпочитани най-вече при хигиенни области като болници, ресторанти и кухненски подове и по-груби текстури при наклонени повърхности на индустриални подове, паркинги и хлъзгави области като страни на плувни басейни и бани. Покритието може да се използва при наклонени, хоризонтални и вертикални повърхности.
 
Грапавостта и структурата на повърхността може да се регулира според областта на приложение. По-гладките текстури, предпочитани най-вече при хигиенни области като болници, ресторанти и кухненски подове и по-груби текстури при наклонени повърхности на индустриални подове, паркинги и хлъзгави области като страни на плувни басейни и бани. Покритието може да се използва при наклонени, хоризонтални и вертикални повърхности.

StenCoat 2EP-CC

Епоксидно антистатично подово покритие

Описание на продукта:
Stenkim StenCoat 2EP-CC е двукомпонентно епоксид базиранo проводящо покритие. То е предназначено да осигури безпроблемен проводим горен слой. Продукта може да се използва като грунд и като междинен слой под антистатични електрически системи за заземяване. Така, че това може да предотврати появата на някакви непроводими райони в случай на загуба на контакт, поради на напукване или разрушаване на горния слой. Устойчив е на слаби органични киселини и основи. Оцветява се по каталог RAL. Опаковка - метални кофи комплект от 20 кг.
 
Област на приложение: 
Антистатично подово покритие: 
Използва се в заводи и фабрики, резервоари за гориво, области за съхранение и зареждане на запалими газове, производствени и складови площи за запалими и взривоопасни материали, както и при производство на електронно оборудване, транспортни и складови площи за съхранение. StenCoat® 2EP-CC осигурява електропроводимост и здрави, гладки, непорести повърхности, които са лесни за почистване. Може да се използва и като покритие върху метални повърхности - например от вътрешната страна резервоари за гориво, където лесно запалими или взривоопасни газове представляват заплаха по време на боядисване.
 
Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla